Për të nderuar trashëgiminë e më shumë se 120 viteve të përsosmërisë, ne kemi bërë këtë brandi të jashtëzakonshëm Stock. Duke distiluar verën nga rrush të zgjedhur me kujdes dhe pas një maturimi të gjatë në fuçitë  e lisit, më gjatë se çdo lloj shishe Stock ndonjëherë më parë, ne jemi në gjendje të paraqesim këtë brandi të jashtëzakonshëm. E errët, e pasur dhe e qetë, është një përvojë që meriton të zbulohet.

Awards

Superior taste award 2012 logoSuperior taste award 2013 logo