Vodka Keglevich me fruta është rezultat i një përzierje të kujdesshme të vodkës së grurit shumë të pastër dhe, në varësi të varietetit, frutave ose kremit.
Falë karakteristikave të tij unike, Keglevich është një mikser i dallueshëm dhe është i shkëlqyer për përgatitjen e koktejleve të sofistikuara dhe pijeve të gjata.
Buqeta e butë, aroma e përqendruar dhe nivelet e ulëta të alkoolit e bëjnë Keglevichin një shpirt që mund të shijohet , qoftë si një version i shotsave ose mbi shkëmbinjtë. Shtrirja e gamës siguron zgjedhje të shkëlqyera të konsumatorëve për një shumëllojshmëri të përvojave shqisore.

Për të mësuar më shumë rreth Keglevich, ju lutemi vizitoni faqet e internetit të markave tona:

www.keglevich.it
www.keglevich.co.uk