Stock 84 Brandy ka qenë një traditë që nga viti 1884.

Karakteri i saj i papërshkrueshëm është rezultat i aromës, shijes dhe ngjyrës së artë të zhvilluar gjatë maturimit të gjatë në fuçi lisi.  Gjatë këtij proçesi të plakjes , Stock 84 fiton shijen unike të butë dhe të këndëshme që ka qenë shenjë dalluese për më shumë se 130 vjet.

Awards

Superior taste award 2013 logo