Unicum Next u lançua në vitin 2004, e krijuar për t’i pëlqyer atyre që u pëlqen e ëmbla dhe e athta njëkohësisht. Sekreti i shijes së saj harmonike është kombinimi i bimëve dhe erëzave të përzgjedhura me kujdes dhe frutave të shijshme agrume. Shija përfundimtare arrihet duke u ruajtur për shumë kohë në fuçi lisi. Rezultati i një recete të veçantë është një frymë e lehtë, e lehtë për t’u pirë. Karakteri i kësaj pije speciale është që tju sjellë në jetë më intensivisht se një goditje me akull të ftohtë.

Alcohol content 30%, 35%, 40%
SKU 0.05l; 0.1l; 0.2l; 0.5l; 0.7l; 1.0l; 5.0l

 

Website unicum.hu
Facebook facebook.com/unicum